Lyttefestival / Lyttefestival - 2023

Lyttefestival - 2023

DRØMMENES KAPTAJN
 
Fredag den 8. september - kl. 18.30 
 
 
Troels Kløvedal kom hjem fra sin første verdensomsejling i 1978. Hans rejser og oplevelser har gennem tiden gjort ham til ”Drømmenes Kaptajn”. For hvad er det egentlig vi drømmer om at gøre med vores liv?
 
 
- - -
 
 
DEN STORE HERMAN
 
Lørdag den 9. september - kl. 11.00
 
 
 
Herman Bang var sin tid store journalist og forfatter. Men han var også til grin i hele København. Et helt liv som latterliggjort homoseksuel satte sine spor. Til dette arramengent skal vi høre to lydfortællinger med udgangspunkt i Herman Bangs liv og forfatterskab.
 
 
---
 
 
EVENTYRENES BY
 
Lørdag den 9. september - kl. 13.30
 
 
Tag med på en eventyrlig lydvanding rundt i Odenses hyggelige gader og stræder.
Hvor udstillingen i H.C. Andersens Hus udfolder H.C. Andersens kendte og elskede eventyr, tager denne lydvandring publikum i stedet med på eventyr ud i det ukendte.
 
 
---
 
 
CLASSIC RADIOTHEATER
 
Lørdag den 9. september - kl. 16.00 
 
 
Sunset Boulevard er amerikansk noir fra øverste hylde. Historien har elementer af drama, horror og sort komedie. Hovedrollerne spilles i denne radioversion af William Holden og Gloria Swanson, som også medvirkede i den legendariske film fra 1950.
Historien midtpunkt er Norma Desmond, en falmet stumfilmstjerne, der væver en intetanende ung mand ind i sit spind af drømme om nye triumfer på det hvide lærred.
 
 
---
 
 
HUN BLEV RØVET MED VOLD
 
Søndag den 10. september - kl. 11.00
 
 
 
Er det et gement gravrøveri, et forsøg på et sikre kongemagten eller blot en magtdemostration fra biskoppen, da dronningens kiste bliver flyttet fra Sorø til Rokilde i 1413.
 
 
Se hele programmet her ...